Dennis Kvesel

Byrådsmedlem

Jeg er født i 1962 og arbejder som selvstændig vejer og måler. Jeg er samtidig gruppeformand for byrådsgruppen.

Jeg er i politik for Venstre, fordi jeg er tilhænger af friheden til forskellighed og opbakningen til udviklingen af det folkeoplysende frivillige foreningsarbejde. I den ånd vil jeg til stadighed arbejde for frihed og fællesskab for alle i såvel by og land, men altid i respekt for at enderne skal nå sammen både økonomisk og ud fra en helheds betragtning.

  

Mærkesager

Kvalitet og bredde i kulturlivet

Jeg arbejder for at sikre kvalitet og bredde i kulturlivet, da kultur og foreningslivet bidrager til fællesskaber, herunder sikring af rammerne for det brede folkelige og frivillige foreningsarbejde

Det nære lokalsamfund

Det nære lokalsamfund skal sikres gode udviklingsmuligheder. Derfor arbejder jeg for, at vi har en kommune i balance mht. at skabe mulighed for vækst gennem uddannelse, erhvervsudvikling, samt sikre et varieret udbud af familie-, kultur,- fritids- og sportsfaciliteter i lokalsamfundene.

Ansvarlig økonomisk politik

Jeg hylder den liberale holdning om, at der skal føres en ansvarlig økonomisk politik hvor pengene passer. Vi skal sikre, at vi afdrager på gælden, så vi kan aflevere en økonomisk velfungerende kommune til vores efterkommere.
Del siden på
40 97 29 90
40 97 29 90
40 97 29 90
40 97 29 90
userhomephonefacebookenvelopepushpin